Herbalife / Shapecare

Een zeer bekende naam op het gebied van voedingsadvies, gezond ontbijt en afslanken is www.shapecare.nl , Herbalife distributeur

Dit bedrijf bestaat al 22 jaar en is een aanrader als u wilt starten met de producten van Herbalife!

-Ze kunnen u heel goed advies geven wat voor u het beste resultaat zal geven;
-Ze zijn zeer goed bereikbaar via telefoon, email en WhatsApp
-Ze leveren via PostNL en dat betekent snelle levering in een neutrale doos;
-U kunt op vele manieren betalenĀ zoalsĀ met iDeal, Paypal of creditcard;
-Ze hebben elke maand leuke acties en een informatieve nieuwsbrief;
-Ze geven u gratis persoonlijke begeleiding indien u dat wenst

AfterPay
Als enige Herbalife webwinkel in Nederland biedt Shapecare ook de mogelijkheid tot achteraf betalen aan met AfterPay. Dit is een betaalmogelijkheid waar veel mensen behoefte aan hebben.

Wat is Herbalife
Herbalife, opgericht in 1980, is een internationale beursgenoteerde organisatie met een eigen ontwikkeling en distributie van hoogwaardige producten ten behoeve van gewichtsbeheersing, sportvoeding en persoonlijke verzorging.

Sinds 1993 zijn de Herbalife producten ook in Nederland te verkrijgen. Veel mensen denken dat de Herbalife producten alleen zijn om mee af te vallen, maar de Herbalife shake is ook een heel gezond ontbijt, en je kunt de producten ook als extra voeding gebruiken als je wilt aankomen. Verder is de lijn geschikt voor iedereen die gezond wil leven en zich fit wil voelen.

Sportvoeding is een nieuwe lijn van Herbalife
Herbalife is ook voor vele topsporters voedingssponsor en er is in samenwerking met topvoetballer Cristiano Ronaldo een sportdrank ontwikkelt: CR7 Drive.

Maar er zijn meer producten voor topsporters. En dan maakt het niet uit of het duursporten, teamsporten of krachtsport is.

Ook is er de fantastische huidverzorgingslijn Skin, die de huid verzorgt en anti-verouderings eigenschappen heeft. Te gebruiken door vrouwen en mannen. Voor een normale huid en voor een vette huid.

Wil je meer informatie ? Neem dan vrijblijvend contact op via info@shapecare.nl of kijk op de website: www.shapecare.nl

Herbalife distributeur shapecare
Herbalife distributeur shapecare

Geef een reactie