Herbalife/ Topdieet

Onafhankelijk Herbalife Member Topdieet heeft weer 2 nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd.

De productrange van Herbalife member Topdieet was al groot. Maar sinds afgelopen weken zijn er nog 2 belangrijke producten aan toegevoegd.

Formula 1 Frambozen en Blauwe bessensmaak 550 gram

De nieuwe smaak van de maaltijdvervangende shake is een bijzondere. Buiten dat de shake heerlijk zoetig is, zijn er deze keer geen kunstmatige geur- kleur en zoetstoffen toegevoegd.

De shake is zowel klaar te maken met melk als met sojamelk. Ook in water is het een heerlijke shake als je hier bijvoorbeeld proteïne drankmix bij toevoegt.

Beta Heart

Beta Heart is een product dat de cholesterol kan verlagen.  Het bevat hetingrediënt haver beta-glucaan waarvan is bewezen dat het het bloedcholesterol verlaagt/vermindert.

Als je een hoog cholesterol hebt is dat een risico voor jouw gezondheid. Je hebt dan namelijk een verhoogd risico op allerlei hart en vaatziekten.

Net als alle andere producten kan je ook nu weer Herbalife snel bestellen. Levering vindt binnen één werkdag plaats.

Waarvoor zijn de Herbalife producten geschikt

Herbalife heeft heel veel producten. Zowel voor mensen die willen afslanken. Die willen aankomen. Maar ook bijvoorbeeld voor mensen die sporten en extra voeding nodig hebben omdat ze langer dan een uur onafgebroken bewegen of sneller willen herstellen.

Ook bestaat er een huidverzorgingslijn genaamd SKIN. Deze producten zijn niet op dieren getest en hypo allergeen. Ze zijn zowel geschikt voor mensen met een droge huis als voor mensen met een vette huid.

Topdieet

Topdieet is al jaren een toonaangevende  naam op het internet. Als je via deze website Herbalife producten bestelt ben je verzekerd van de beste service. Snelle en betrouwbare levering. 24 uur per dag de mogelijkheid om contact op te nemen en noem maar op.

Ga voor meer informatie naar www.topdieet.nl of stuur ze een e-mail. Het e-mail adres is info@topdieet.nl

Herbalife member Topdieet
Herbalife member Topdieet

Geef een reactie